Co chystáme v novém roce

Každý přichází s novoročním předsevzetím. Většinou se týká skoncování s nějakým neduhem nebo hubnutí. My nepotřebujeme ani jedno. Naše cíle jsou vyšší, vytvářet stále nové a krásné těhotenské a kojicí oblečení, které se vám bude hodit nejen v období kojení. Zajímá vás, co chystáme dále?

Znáte e-shop s dětskými doplňky Emiimio? Najdete tam krásné výbavičky a oblečení pro své miminko a nově i v jejich kamenném obchodě v Nové Pace také naše těhotenské a kojicí oblečení Jsem máma. Máte tedy konečně možnost si oblečení vyzkoušet i jinde než u nás v Hořicích. A my jsme za tento posun nesmírně šťastní. Postupně tam budou přibývat i další naše výtvory.

kojici_saty_jsem_mama_emiimio

Zároveň jsme s Romanou, zakladatelkou e-shopu Emiimio, daly hlavy dohromady a rozhodly se, že spojíme síly a vytvoříme kolekce oblečení pro maminky a jejich děti – stejně laděné sety. Moc se těšíme, až vám představíme první kolekci!

Na našem e-shopu se také můžete těšit na spoustu nových produktů. Chystáme se rozšířit nabídku oblíbených bambusových kojicích šatů o další barvy, přibudou tolik oblíbené mikinové šaty v dalších designech a nyní pracujeme také na nových střizích šatů, které již brzy dostanou svou finální podobu. Rozhodně nezahálíme a na příchod jara se pilně připravujeme.

Zpět do obchodu