Jak se rodí šaty značky Jsem máma

Od prvotní myšlenky, až po váš nákup na e-shopu jsemmama.cz. Dávám velký důraz na kvalitu materiálů a všechny střihy pečlivě testuji pro vaši spokojenost. Kde beru nápady a jak šaty vznikají?

První je nápad, i třeba ze snu

Obvykle se mi něco zrodí v hlavě, třeba i ze snu, a jdu si to nakreslit. Dále sleduji trendy na internetu, co kdo šije a vůbec ženy venku, co nosí. S nápadem pak jedu za švadlenami do chráněné dílny. Namalujeme si to, řeknou mi, co je reálné, případně to doplní a upraví podle zkušeností.

Náročný výběr látek

Pak je další fáze vybírání látek. Přemítám, co by se mi líbilo, koukám do katalogů, sleduji trendy a následně začnu vybírat dodavatele. Většinou koupím látku, co se mi líbí, na jedny šaty a vyzkoušíme to. Švadlena z toho ušije jeden kus a pak to společně probíráme. Obleču si je a zhodnocuji nejen ten střih, který jsme vymyslely, ale také danou látku. Obvykle to není tak, že by se nám na první dobrou podařilo ušít perfektní kousek.

Obrázek článku

Není hotovo jen tak, je potřeba testovat

Musíme se scházet několikrát, než jsem spokojená. Když to vyladíme po stránce střihu a látky, tak si ty hotové šaty beru domů a dlouho je testuji. Nosím je, potím se v tom, vyperu je apod., abych věděla, jak reaguje látka a mohla si za tím stoprocentně stát a prodávat to.

Když to projde mým testem, koupím látku na ušití celé série šatů. Na e-shopu mi chodí samé krásné zpětné vazby a jsem za ně moc ráda. To, že ty šaty poctivě testuji, nese své ovoce.

Jednou se mi ozvala zákaznice, která si koupila úplně mé první šaty. Věděla, že e-shop stojí na svém začátku, že naše značka se teprve rodí a střihy se testují a nabídla, že mi bude testovat větší velikosti, protože veškeré střihy navrhujeme dle mé štíhlé postavy. Vytrhlo mi to trn z paty, protože není nad to mít oko někoho nezávislého, navíc s jinou konfekcí. Je skvělé, když člověk naváže takovou spolupráci, jsem za to vděčná.

zkouska_saty_kojici_jsem_mama

Zpět do obchodu