Jak zůstat aktivní i po porodu?

Chtěla byste se po šestinedělí dostat opět do formy? Kazí vám to ale nevhodné sportovní oblečení, které není uzpůsobené ke kojení? Máme řešení! Kojicí termo oblečení je podle nás něco, co na trhu chybí. Zatím se ale neplánujeme na tento sortiment zaměřovat, proto jsme se rozhodli, že navážeme spolupráci se slovenskou značkou Kojo, která nabízí úžasné kojicí oblečení z merino vlny, tencelu nebo modalu. Není nutné se při kojení stranit sportu!

Ať už chcete po porodu shodit nějaká ta nadbytečná kila, nebo jste byla aktivní sportovkyně a už vás svrbí nohy a ruce, nemusíte čekat, až přestanete kojit. Díky termo prádlu od značky Kojo můžete být stále aktivní maminkou a nic vám nebude bránit v kojení.

Shodou okolností se majitelka e-shopu jmenuje také Jana a je také maminkou, dokonce dvojnásobnou. Kojení je i pro ni velmi důležitou součástí života s miminkem, a protože je ještě ke všemu velmi aktivní, potřebovala vhodné oblečení na kojení, ve které by mohla dělat turistiku, běhat nebo vyrazit na kolo. Zároveň své děti nosila v šátku, ve kterém je pro vás i miminko vhodné mít na sobě příjemný materiál, ve kterém se nebudete potit, ale klasická termo trika nejsou pro kojení vhodná. Všechno to tedy vedlo k jedné myšlence, vytvořit kvalitní kojicí funkční prádlo. Její oblečení vyrábí rodinná slovenská firma, která je navíc šetrná k přírodě.

kojo-shop-foto

Naše značky mají hodně společného, proto jsme se rozhodli, že vám na našem e-shopu nabídneme několik jejich kousků. Do naší nabídky jsme tedy přidali dámská kojicí termo trika, sportovní kojicí podprsenky a dětská termo trika značky Kojo.

Tipy na cvičení s miminkem

A když už jsme to cvičení nakousli, rádi vám dáme i pár tipů, jak můžete zůstat aktivní a zapojit i miminko. Pokud máte v okolí cyklostezky nebo běžecké trasy, je to jasné. Naložíte miminko do kočárku a můžete s ním běhat nebo jezdit na kolečkových bruslích. S kolem už je to trochu náročnější, ale pokud je to vaše vášeň, doporučujeme pořídit vozítko, ve kterém miminko pohodlně leží, případně později sedí, a dá se přidat za kolo (např. Thule, Qerridoo, Hauck apod.).

Spousta klasických cviků jako kliky, lehy sedy, posilování pánevního dna a další můžete dělat pohodlně doma a miminko si může hrát vedle vás, případně ho můžete zapojit a dát si ho například jako zátěž na nohy nebo držet v rukách při dřepech. Přebytečná kila půjdou dolů sama!

kojo-kojici-funkcni-obleceni

Zpět do obchodu