Jaro se blíží a tyto novinky by vám v šatníku neměly chybět

Už vás štve dlouhá zima a těšíte se na jaro? Pořiďte si krásné jarní novinky z našeho e-shopu a hned se naladíte na příchod slunečních dní. Bambusové, bavlněné nebo mikinové těhotenské a kojicí šaty si rozhodně zamilujete. Chystáme ale také nová trika!

Skvělé vlastnosti bambusu

Bambusový materiál je hitem posledních let pro své úžasné vlastnosti. Jednoduše vás v zimě zahřeje a v létě ochladí. Je prodyšný, má antibakteriální vlastnosti a je velmi příjemný na dotek. Z bambusového vlákna tu máme hned několik novinek – jednoduché černé, malinové nebo tyrkysové kojicí šaty. Vedle nich tu jsou také oblíbené stálice barevných šatů s puntíky. Všechny jsou ve velmi slušivém střihu a hodí se na nejrůznější příležitosti. Doplníte je džínovou bundou i sáčkem. Pro chladnější dny pod ně můžete vzít také naše legíny.

Zajímavý design

Novinky máme i u oblíbených šatů s vrchním bolerkem – mátové s puntíky, růžové nebo modré s květy a barevné s květinovým vzorem, které jarem přímo dýchají. Všechny jsou ušité z příjemného bavlněného materiálu a jako u všech našich střihů striktně hlídám jejich pohodlnost a funkčnost nejen při kojení. Mají také velmi praktické kapsy, které naše zákaznice skutečně oceňují.

ruzove_kojici_saty_jsem_mama

Pro chladnější dny tu jsou mikinové šaty

Naše stálice v sortimentu jsou mikinové šaty, které se skvěle hodí na chladnější jarní a podzimní dny. Novinkou jsou šaty v designu zimní zahrady, které jsou velmi něžné a slušivé. Mají volnější střih, takže se skvěle hodí i pro období těhotenství. Podívejte se ale i na oblíbené decentní černé s puntíky nebo černo růžové.

Jednu novinku si ještě schováváme v rukávu. Často se totiž ptáte na další barvy těchto oblíbených kojicích a těhotenských šatů. Mohu říct, že budou! Na závěr zimy jsem vybrala nádhernou okrovou barvu a slibuji, že se máte na co těšit.

nove_latky_jsem_mama

Co dalšího se hodí pro jarní dny

V posledních dnech Českou republiku sužuje ošklivý vítr, i kvůli němu a pak do deštivých jarních dní se vám bude skvěle hodit vsadka do bundy pro nošení miminka. Softshellový materiál odolá větru i dešti a miminko se s vámi bude pohodlně nosit kdekoliv.

Ještě pro vás chystáme

A to není rozhodně všechno. V chráněné dílně pro vás dále šijeme dva zcela nové střihy kojicích triček. Dokonce z nového materiálu modalu, což je viskózové vlákno, při jehož výrobě je použito méně vody než při zpracování bavlny. Modal je velmi odolný materiál, který nežmolkuje, v pračce se nesmršťuje, drží tvar a díky tomu se hodí na šití často nošeného oblečení, kterým kojicí trička jednoznačně jsou.

mikinove_saty_zimni_zahrada_jsem_mama

Zpět do obchodu