Slavíme 1. narozeniny!

Dnes je to přesně rok, co vznikl e-shop a značka Jsem máma. Pojďte se společně se mnou ohlédnout za uplynulými dvanácti měsíci naší práce, rozhodně jsme nezaháleli!

Jak to všechno začalo

Myšlenka celého projektu vznikla před více než čtyřmi lety, když jsem čekala svého syna. Jak jistě víte, na počátku zrodu stál komisní bazar, který nabízel oblečení pro těhotné a kojící ženy. Stále mi však na trhu chybělo něco originálního, něco jedinečného, opravdu ženského a kvalitně ušitého. V hlavě jsem měla nepřeberné množství kombinací nejrůznějších látek a střihů. Přála jsem si nabídnout ženám oblečení z několika materiálů a to v různých střizích, aby si u nás vybraly ženy jakýchkoli proporcí. A před rokem se můj sen stal realitou.

Ve spolupráci s chráněnými šicími dílnami začaly vznikat první šaty naší značky. Jedinečné, originální, často v limitovaných edicích, abychom zaručily originalitu každého ušitého kousku. K dnešními dni se prodalo více než tisíc šatů naší značky. Úplně nejoblíbenějším střihem jsou mikinové šaty. Neusínám však na vavřínech. Na mém seznamu je opravu velké množství střihů, které bych si přála v následujících letech zrealizovat.

Každý takový střih však stojí opravdu velké úsilí a moře času. Svou představu obvykle musím dát na papír. Ve chvíli, kdy jsem spokojená, předkládám svá přání chráněným dílnám a začínáme vyrábět střih. Ten se pak dlouhou dobu testuje, přešívá a ladí do posledního detailu. Po něm pak přijde vybírání látky a její testování, zatěžování v běžném provozu. Až po tomto procesu začínáme šít první kousky pro prodej.

Stále rozšiřujeme sortiment

Kromě nejrůznějších šatů jsme začaly šít kojicí trička, nově také kojicí tílka, těhotenské i klasické legíny či vsadky do bund na nošení vašich miminek. Také jsme ve spolupráci s chráněnou truhlářskou dílnou začaly vyrábět dřevěné stojany na hojdavak a poslední novinkou jsou Shamballa náramky, které jsou nejen krásným doplňkem k našim šatům ale také třeba dárkem pro vaši kamarádku.

Za zmínku stojí také naše první natáčení, ze kterého vznikla krásná reklama, prostřednictvím které jsme chtěly nechat nakouknout pod pokličku naší značky. Do našich životů. Chtěly jsme ukázat, že za značkou stojí obyčejné ženy, matky, které rozumí vašim potřebám, které prožívají stejné radosti i starosti a které chtějí sdílet radost z mateřství a porozumění právě s vámi, našimi zákaznicemi, kterých si tak vážíme.

A jaký bude následující rok? Můžeme vám slíbit, že bude opět plný novinek. O chystaných střizích jsem vám již psala, ještě teď během letní sezony by měly dostat svou zhmotněnou podobu. Chystáme však novinky také pro sportovně založené maminky a na zimu plánujeme i nějaké teplejší svršky. Ale musíme vás trochu napínat, ať se máte na co těšit!

Závěrem bych ráda poděkovala všem ženám, které se jakýmkoliv způsobem podílely na rozvoji mé značky. Některé s námi kráčely chvíli, jiné vytrvaly a nyní již tvoří stabilní tým značky Jsem máma. Poslední díky patří mému čtyřletému synovi, který mi byl a je tou největší inspirací a hnacím motorem celého e-shopu.

Zpět do obchodu