Jak zazářit na oslavě nebo mít ty nejkrásnější rodinné fotografie?

Blíží se Vánoce, ale také různé další speciální příležitosti, na které budete potřebovat krásné šaty. Ale co s tím, když jste těhotná nebo kojíte? Kde hledat elegantní těhotenské a kojicí šaty pro různé příležitosti? U nás si rozhodně vyberete!

Sezóna svateb už je spíše u konce, ale začíná sezóna vánoční večírků, rodinných sešlostí a mnohdy také rodinného focení. Nemusíte se soukat do svých starých šatů, i jako těhotná nebo kojící si můžete pořídit krásné šaty na jakoukoliv příležitost. Právě teď nabízíme limitovanou edici šatů naší značky Jsem máma ve vánoční vínové barvě. Šaty jsou na objednání, ale rozhodně nebudete litovat, když si je s předstihem pořídíte (dodání 14 dnů).

vanocni_saty_Jsem_mama

Na rodinné focení, které je ve velké oblibě, ať už v období těhotenství nebo s vaším malým miminkem, se zase skvěle hodí naše slavnostní krajkové šaty. Využijete je i do divadla, na večírek, ples nebo jinou příležitost. Dalším tipem na focení jsou velmi pohodlné a zateplené šaty naší značky.

Krajkove_saty_Jsem_mama

V nabídce máme plno dalších šatů různých značek, které využijete v těhotenství, při kojení ale klidně i „normálně“, protože na nich vůbec není vidět, že jsou speciálně upraveny. Najdete u nás šaty na ramínka nebo s krátkým rukávem, třeba na letní svatby a slavnosti, ale i s ¾ rukávem nebo z teplejších materiálů v různých barvách a vzorech. Věříme, že si u nás vybere i ta nejnáročnější z vás.

Zpět do obchodu