Vánoční poděkování

Čas vánoční je pro mě osobně časem děkovným. Časem, během kterého si hluboce uvědomuji vše, co mám. Rekapituluji si všechny úspěchy i nezdary a jsem vděčná za každou novou zkušenost, událost či setkání, která můj život posunula dál. A letos to bylo hodně nabité, hlavně založením tohoto e-shopu.

Založením e-shopu Jsem máma se mi splnil sen. Sen o tom, že budu své nadšení pro eleganci v mateřství přinášet mezi ostatní těhotné a kojící ženy. Ale jaký by to mělo smysl, kdyby to nemělo i hlubší záměr? Jak všichni víte, má značka je produktem chráněné dílny, která zaměstnává lidi s hendikepem. Švadlenky šijí oblečení s láskou a pocitem, že jejich práce má smysl. Vaším nákupem však nepodpoříte pouze je, ale také Domácí hospic Duha v Hořicích, který se stará o těžce nemocné a umírající v konečné fázi jejich života. Posílám jim každý měsíc prostřednictvím e-shopu finanční dar na jejich služby.

Poděkování tedy patří v první řadě vám, zákaznicím. Děkuji za vaši důvěru, kterou nám projevujete prostřednictvím svých nákupů. Děkuji za vaši zpětnou vazbu, která nám dodává sílu překonávat veškeré překážky s podnikáním spojené a dává nám smysl a chuť pokračovat v našem projektu dál.

Založení e-shopu byla cesta trnitá, plná pádů a nezdarů. Tolikrát jsem si myslela, že to vzdám, pak mi ale do cesty vstoupilo několik žen, které mi daly směr. Patří jim obrovský dík za jejich pomoc, podporu a důvěru.

E-shopový guru Gabriela Kroláková

Gábi jsem poznala v době, kdy jsem se po nejedné špatné lidské zkušenosti v oblasti marketingu rozhodla, že svou cestu za e-shopem vzdám. Gábi mi dodala chybějící elán, po nocích se mnou krok po kroku procházela e-shop a ladila všechny jeho aspekty do posledního detailu. Byl to první člověk, kterému nešlo o zisk, ale o můj růst. O to, abych si splnila svůj sen, protože ona mému projektu od začátku naprosto věřila a ukazovala mi, že vše, co dělám, má smysl. Gábi je profesionál s velkým srdcem, bez které by e-shop nikdy nebyl tam, kde je. Díky, Gábi.

gabriela_krolakova

Fotografie a slova od Terezy Koubkové a Báry Tesařové

Terka s Barčou přišly ve stejný čas, každá z jiného koutu republiky. Přišly v době, kdy byl e-shop našlápnutý a já si uvědomila, že v jednom už se nedá udržet laťka, kterou jsme s Gábi nastavily. Terka, fotografka, si vzala na starosti produktové fotografie a správu sociálních sítí, Barča, copywriter, zase SEO, korekci textů na webu a psaní blogu. Najednou se mi uvolnily ruce a mohla jsem se plně soustředit na všechny projekty, které jsem měla v hlavě. Během krátké doby tak vyšlo několik nových šatů, vsadky do nosících bund či stojany na hojdavky. Holky, děkuji za vaši píli, trpělivost a důvěru.

tereza_koubkova barbara_tesarova

Věrná zákaznice Lucie Poláková

Lucka je jedna z prvních zákaznic mého e-shopu. Byla také první, která si koupila šaty naší značky, tenkrát jediné v naší nabídce, což vyžadovalo značný kus odvahy. Vzpomínám si, jak jsem šaty poctivě balila a byla plná očekávání, až je doma otevře. K mému údivu se Lucka opravdu ozvala a dala mi zpětnou vazbu. Byla z šatů tak nadšená, že mi nabídla pomoc s testováním nových modelů, což je úkol velmi potřebný. Všechny šaty se navrhují dle mých proporcí a bylo více než nutné mít někoho, kdo bude testovat i jiné konfekce a bude dávat zpětnou vazbu ke všem dalším aspektům jako je například pohodlnost při kojení, praktičnost při nošení v šátku aj. Dnes má Lucka, která sama podnikala a navrhovala dámské korzety, na starosti také reklamu a veškerou propagaci a marketing. Luci, díky za veškerý tvůj čas a nadšení, který do e-shopu vkládáš.

lucie_polakova

Švadlenky a modelky

V neposlední řadě děkuji samozřejmě všem švadlenkám z chráněných dílen a jejich vedoucím, bez kterých by to jednoduše nešlo. Děkuji, že vaši práci děláte srdcem a to s takovým nadšením, o kterém by se některým z nás mohlo jenom zdát. Děkuji za vaši pečlivost, spolehlivost a hlavně trpělivost, protože jsem si vědoma toho, že můj smysl pro perfekcionismus je značný a někdy chci nemožné. Vy však nemožné měníte v realitu a já jsem za to velmi vděčná.

Závěrem patří díky taky našim krásným modelkám, které jsou neskutečně ochotné a spolehlivé. Děkuji za navázaná přátelství, důvěru a profesionalitu.

chranena_dilna_siti modelky

Přeji vám všem požehnaný adventní čas a pevné zdraví vám i vašich rodinám. Těším se na další společný rok!

Zpět do obchodu