Oblečte se v zimě teple – a ještě přitom pohodlně nakojte

Teploty ráno a večer už hodně padají, a jestli si chcete stále užívat procházky v přírodě i s vaším miminkem, je potřeba vás i dítě pořádně obléci. Ideální volbou je první funkční vrstva z merina, tencelu nebo bambusu.

V zimě je důležité teplo, pro vás i děťátko, neznamená to ale, že musíte zůstat zavření doma. Užívat si můžete společných procházek s kočárkem nebo nosítkem. Stačí dbát na to, abyste byli oba dobře oblečeni. Ideální je využití funkčního oblečení, a to nejen pro vás, ale i miminko.

Již v předešlém článku jsme vám představovali výhody materiálu tencel, modal, bambus nebo merino, ze kterých vyrábíme i kojicí oblečení. Všechny mají skvělé tepelné vlastnosti, v létě jsou prodyšné a jen tak se v nich nezapotíte, v zimě zase drží teplo, a jsou tak ideální základní vrstvou oblečení. Ze stejných materiálů najdete na trhu i body nebo trika pro své děti.

jsem_mama_vsadka

Výhody funkčního oblečení

Výhodou našich kojicích triček z funkčních materiálů je, že budete v teple a zároveň budete mít možnost rychle své miminko nakojit kdykoliv a kdekoliv. Klidně i přímo v nosítku. Funkční oblečení se totiž doporučuje nosit na přímý kontakt s miminkem v nosítku. Tím pádem se pod vrstvami oblečení nezpotíte ani vy, ani vaše dítko. Aby vám bylo teplo, stačí pak nandat vaši oblíbenou zimní bundu, připnout nosicí vsadku a oba dva odoláte větru i dešti.

Pokud raději chodíte na procházky s kočárkem, může se vám kojicí funkční triko hodit také, protože často přijde nečekaný hlad a vy musíte náhle kojit mimo domov. Rychle rozepnete bundu a hned máte přístup k prsu a nemusíte si triko vyhrnovat, stahovat ani svlékat. Miminku v kočárku pak postačí kvalitní fusak, který zahřeje ve všech teplotách. Dbejte na to, jak miminko oblékáte. Pokud máte hodně teplý fusak, někdy postačí jen jedna vrstva body a kalhot. Opět bychom doporučili vybírat materiály jako bambus nebo merino, protože v bavlně se děti velmi rychle zpotí a v kočárku a fusaku se vám to bude špatně sledovat.

DSC00696

Zpět do obchodu