Od mušelínu po merino – Oblečení, které zvládne pot, děti i nákupy

Milé maminky, léto je tady v plné parádě! Slunce pálí, jako by chtělo upéct i chodník… A my? My se snažíme vypadat k světu, neupéct se a ještě k tomu zvládnout péči o naše drobečky. Nadlidský úkol? Ale kdepak! Máme pro vás tajnou zbraň – kouzelné materiály, které vás zachrání před letním kolapsem. 😊

A které že to jsou? Přece mušelín, bambus, merino, viskóza a modal! Všechny tyto materiály, které najdete i v naší nabídce kvalitního, českého těhotenského a kojicího oblečení Jsem máma, mají úžasné vlastnosti. Jsou prodyšné, odvádějí teplo, chladí, ale hlavně se v nich jen tak nezpotíte! Takže až půjdete po rozpálené ulici s miminkem v náručí, budete se cítit svěží jako jarní vánek.

Mušelín – Lehoučký jako motýlí křídla

Když se řekne mušelín, často si vzpomeneme na ty roztomilé pleny, do kterých jsme balily své mrňousky. 😊 Ale věřte nebo ne, mušelín může být i pro nás, maminky!

Mušelín je lehký, vzdušný a měkký materiál vyrobený z bavlny. Představte si, že na sobě máte oblečení lehoučké jako pírko, které vás hladí při každém pohybu. Tak právě to je zázračný mušelín! Je tak vzdušný, že máte pocit, jako byste na sobě nic neměly (ale nebojte, nic neprosvítá!). 😊 V mušelínových šatech se budete cítit něžně jako víla.

Doporučit můžeme naše krásné mušelínové kojicí šaty Jsem máma, které díky dvojité vrstvě gázoviny neprosvítají, nemačkají se, jsou prodyšné a výborně větrají.

Všechny naše mušelínové šaty jsou ze 100% bavlny nebo 100% BIO bavlny s certifikátem GOTS (Global Organic Textile Standard). Celá naše mušelínová kolekce šatů je samozřejmě certifikovaná podle normy OEKO-TEX Standard 100, zaručuje zdravotní nezávadnost a je vhodná pro citlivou pokožku miminek. Za výbornou kvalitu tohoto materiálu vám ručíme!

Mušelínové šaty jsou zkrátka pohodlný a okouzlující letní kousek do každého šatníku!

Krásné letní kojicí šaty z mušelínu, set máma a dcera, matchy matchy

Mušelínové kojicí šaty s mašlí, bordó – 100% BIO bavlna s certifikátem GOTS (Global Organic Textile Standard).

Bambus – Superhrdina od matky přírody

Pamatujete, jak jste jako děti obdivovaly pandy, které od rána do večera baští bambus? No, teď je čas, abyste si bambus zamilovaly i vy! Tato zelená rostlina není jen potravou pro roztomilé černobílé medvídky, ale i zázrak mezi materiály.

Bambusové oblečení je jako objetí od matky přírody. Je měkké, prodyšné a má antibakteriální vlastnosti! To znamená, že i když se zapotíte (a že se to nám maminkám občas stane!), nebudete vonět po použitých ponožkách. 😊 Navíc je to ekologický materiál, takže když ho nosíte, přispíváte k ochraně planety. Bambus také výborně absorbuje vlhkost a rychle schne.

Podívejte se na naše funkční kojicí trička, které užijete nejen v létě ale také při sportovních aktivitách. V nabídce máme i úžasné těhotenské a kojicí bambusové šaty, které jsou tak příjemné na dotek a na nošení, že je nebudete chtít snad už nikdy sundat! 😊 Tyto šaty se hodí nejen na léto, ale i na chladnější jarní nebo podzimní dny.

Krásné letní kojicí šaty z bambusu, ideální na procházky i do společnosti

Bambusové kojicí šaty Jsem máma, černé s puntíky – áčkový střih poskytne dostatek prostoru rostoucímu bříšku v průběhu těhotenství.

Merino – Zázrak, který hřeje i chladí

Teď vás možná napadne: „Merino? To je ta ovčí vlna, co se nosí v zimě?“ Ano! Ale věřte nebo ne, merino je kouzelník mezi materiály – v zimě hřeje a v létě chladí. Jak je to možné? To je tajemství, které znají jen ovečky. 😊

Merino ovčí vlna je takový unikát mezi textilními materiály s bezkonkurenční kombinací vlastností. Je vlastně jako osobní klimatizace – odvádí pot, reguluje teplotu a má antibakteriální vlastnosti! Takže můžete celý den běhat za dětmi na hřišti a večer bude vaše oblečení stále svěží jako čerstvě rozkvetlá louka. Sen každé maminky, že?

V naší nabídce najdete úžasně hřejivou 100% merino vlnu z Finska, kterou oceníte hlavně v zimě, ale také příjemnou letní merino vlnu z české pletárny s dlouholetou tradicí. Naše kojicí funkční merino trika v různých barevných provedeních byste rozhodně měly mít ve svém šatníku. A co víc? Ani po skončení období kojení je rozhodně nevyhodíte. Kojicí funkce je totiž naprosto skrytá, a tak si tento příjemný materiál můžete užívat i nadále.

A jako úplnou novinku tohoto roku jsme představily skvělou kombinaci merina s hedvábím! Tahle kombinace je zkrátka královnou letních outfitů. Hedvábí výborně posiluje vlastnosti merina, je neuvěřitelně pevné a odolné, ale také jemné, tenoučké a neskutečně lehké. Výsledný materiál je naprosto úžasný, co se týče vlastností a pocitu při nošení. Takový kousek oblečení je zkrátka dostupný luxus, který musíte mít!

Nádherné luxusní sportovní kojicí tričko z merina a hedvábí

Funkční kojicí tričko Jsem máma, merino s hedvábím – kombinuje nedocenitelné vlastnosti dvou 100% přírodních supermateriálů.

Viskóza – Nejlepší kamarádka v šatníku každé maminky

Seznamte se s viskózou – materiálem lehkým jako pírko, prodyšným jako síto a savým jako houba. 😊 Viskóza je tak hebká, že by mohla konkurovat kočičímu kožíšku. Není divu, že se jí říká umělé hedvábí!

Kvalitní viskóza se vyrábí z regenerované celulózy, často ze dřeva, bavlny nebo bambusu. Takže i když viskóza neroste přímo na stromě, lze ji považovat za šikovnou „přírodní“ alternativu. Je to takový ekologický kompromis pro ty, kdo chtějí být šik a zároveň ohleduplní k přírodě.

Viskóza nežmolkuje, rychle schne a odpuzuje smítka jako magnet. Takže můžete celý den běhat za dětmi, a večer – žádné žmolky, žádné přilepené chloupky, vlásky ani drobky od svačiny. A žehlení? To je s viskózou passé! Stačí pověsit a je hotovo – sen každé zaneprázdněné maminky, nemyslíte?

Na našem e-shopu najdete krásné viskózové kousky, které sednou každé postavě. Naše těhotenské a kojicí šaty z viskózy jsou skvělou volbou nejen pro každodenní nošení, ale i speciální příležitosti. Prohlédněte si i naši širokou nabídku triček z kvalitního viskózového úpletu v atraktivních vzorech, která by rozhodně neměla chybět v šatníku každé z nás. A co teprve naše luxusní kojicí noční košile z viskózy, které jsou tak pohodlné, že se v nich vyspíte jako princezny, i kdybyste pod sebou měly hromadu hrášku. 😊

Nádherné letní kojicí tričko z pohodlné viskózy

Kojicí tričko Jsem máma, eukalypt na krémové – z příjemného a kvalitního viskózového úpletu, který je velmi pružný a praktický.

Modal – Hedvábí pro obyčejné smrtelníky

A nakonec tu máme modal – materiál, který je tak jemný, že byste přísahaly, že na sobě máte hedvábí. Ale na rozdíl od něj můžete modal klidně a bez výčitek hodit do pračky a nemusíte se strachovat, že by se vám zmenšil na velikost pro čivavu. 😊

Modal je vlákno vyrobené z bukového dřeva. Jemné, odolné, prodyšné. V modalovém oblečení se budete cítit jako celebrita, i když si v něm skočíte třeba jen pro rohlíky do obchodu. 😊

Prozkoumejte naši nabídku funkčních kojicích triček z modalu a micromodalu, která jsou skvělá na nošení do ergonomických nosítek a zajistí pohodlí vám i miminku. Z tohoto skvělého letního materiálu šijeme i letní těhotenské a kojicí šaty, oceníte je nejen na každé procházce, ale i při slavnostnějších příležitostech.

Krásné letní kojicí šaty se sponou, z jemného modalu

Elegantní modalové kojicí šaty Jsem máma, černé – přirozenou eleganci doplňuje praktická koženková spona, která upíná nařasenou látku přes bříško.

Rada na závěr

Závěrem, milé maminky, pamatujte, že spokojená maminka = spokojené miminko. 🥰

Proč si neudělat radost a neobléknout se do něčeho, co vám zpříjemní den? Vždyť mateřství je už tak dost náročné, tak proč si ho aspoň trochu neulehčit? A hlavně zpříjemnit!

Tak vzhůru do letních dobrodružství! S těmito materiály jste připraveny na všechno, co vám léto a mateřství přinese.

Zpět do obchodu